Connect je Facebook account om verder te gaan

  • Kopers en verkopers moeten inloggen met Facebook: hierdoor weet de ander met wie ze te maken hebben
  • SecondPlayer plaatst nooit iets op Facebook zonder jouw toestemming
  • Inloggen met Facebook is veilig en snel: jij bepaalt wat je laat zien

Kopen op SecondPlayer

Als koper zijn al je aankopen beschermd door SecondPlayer, hierdoor kun je zorgeloos kopen van een andere gamer.

Waarom kopen via SecondPlayer

  • Je ontvangt gegarandeerd de game of je krijgt je geld terug
  • Altijd een goede prijs.
  • Verkopers zijn gecontroleerd
  • Het gemak van een webshop

Hoe werkt het?

  1. Kies uit het ruime aanbod de game die je zoekt
  2. Bestel de gekozen game en reken veilig af met iDeal
  3. Geef aan of je de game goed hebt ontvangen en start Gaming!

Is kopen via SecondPlayer veilig?

Voordat je bij SecondPlayer kunt verkopen doen we een aantal controles, waaronder een telefoonnummer verificatie en Facebook check. Ook worden de gegevens van de verkoper automatisch gecontroleerd bij mijnpolitie.nl. Hierdoor worden malafide verkopers er uitgefilterd. Daarnaast kun jij ook zelf zien van wie je een game koopt, hoeveel vrienden deze verkoper heeft en of er al eerdere verkopen hebben plaatsgevonden van deze verkoper. Ook hebben kopers de mogelijkheid om na een bestelling de verkoper te beoordelen. Verkopers met een terechte negatieve beoordeling worden van SecondPlayer verwijderd.

Mocht er toch iets mis gaan met je bestelling dat wordt het volledige aankoopbedrag vergoed door SecondPlayer.

Wie betaalt de verzendkosten?

De verkoopprijzen op de website zijn inclusief verzendkosten. De verkoper heeft in de vraagprijs dus al rekening gehouden met de kosten voor het verzenden van de game.

Worden de games thuisgestuurd?

Dat klopt. Wij geloven dat het kopen van een andere gamer net zo eenvoudig moet zijn als het kopen van een webshop. Onnodig contact moet dus worden voorkomen tussen koper en verkoper. Bestelde games worden daarom naar het door jou opgegeven adres gestuurd.

Hoe lang duurt het voordat ik mijn game thuis ontvang?

Zodra je een game hebt gekocht, wordt er direct een mailtje en sms naar de verkoper gestuurd. De verkoper moet de game dan binnen 4 dagen verzenden. Op moment van verzenden ontvang je een update per e-mail. Gemiddeld duurt het 2 à 3 dagen voordat je game thuis hebt ontvangen.

Zijn er kosten verbonden aan het gebruik SecondPlayer?

Kopers betalen €1,99 transactie kosten bij het bestellen van de game. Hierdoor zijn je aankopen via SecondPlayer volledig beschermd.

Kan ik in contact komen met de verkoper?

Dit is niet mogelijk. Bij alles wat we doen geloven we dat het voor kopers en verkopers zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Verkopers worden niet lastig gevallen met vele telefoontjes of mailtjes. Verkopers krijgen alleen een melding zodra de game is verkocht. De contact gegevens van de verkoper zijn natuurlijk wel bekend bij SecondPlayer

Wat als ik mijn bestelling niet ontvang?

Doordat je als koper de game gekocht hebt via SecondPlayer is je aankoop beschermd. Mocht het dus voorkomen dat de verkoper de game niet verstuurd dan wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort op je rekening.

Wat als de door mij bestelde game niet werkt?

Via SecondPlayer mogen alleen 100% werkende games verkocht worden. De verkoper wordt hierover geïnformeerd bij het plaatsen van de advertentie. Mocht het toch voorkomen dat de bestelde game niet werkt dan kun je de game opsturen naar SecondPlayer. Onze klantenservice controleert de game en zorgt ervoor dat de het volledige aankoop bedrag wordt teruggestort op je rekening.

Hoe kan SecondPlayer weten of de game is verstuurd?

Voordat je bij SecondPlayer kunt verkopen doen we een aantal controles, waaronder een telefoonnummer verificatie en Facebook check. Ook worden de gegevens van de verkoper automatisch gecontroleerd bij mijnpolitie.nl. Hierdoor worden malafide verkopers er uitgefilterd. Mocht het voorkomen dat een verkoper zijn game niet of later verstuurd dan aangegeven, dan is het voor hem niet meer mogelijk om zijn games te verkopen via SecondPlayer.

Wat kan ik kopen bij Secondplayer?

Bij SecondPlayer kunnen games worden gekocht van de volgende consoles: PS4, PS3, PS2, XBOX One, XBOX 360, XBOX, Nintendo 3DS, Nintendo DS, PS VITA, PSP, Wii U, Wii, Game Boy Advance, GameCube & PC games.

Van wie koop ik de game?

SecondPlayer is de marktplaats voor gamers. Je koopt de game dus direct van een andere gamer. Hierdoor betaal je de beste prijs voor de game!

Kan ik de game ook ophalen?

Nee dit is niet mogelijk. Bij alles wat we doen geloven we dat kopen van een andere gamer net zo eenvoudig moet zijn als kopen van een bedrijf. Bij SecondPlayer koop je daarom direct van een andere gamer met het gemak van een webshop. Eindeloos heen en weer mailen over de locatie en tijdstip om de game op te halen is dus niet aan de orde. Je krijgt de game gewoon thuisgestuurd.

Is het ook mogelijk om een game te ruilen?

Nee, het is niet mogelijk games te ruilen via SecondPlayer. In plaats daarvan kun je een game verkopen en met het ontvangen geld weer een ander game kopen.

Welke betaalmethodes worden geaccepteerd?

Er kan op dit moment alleen betaald worden via iDeal.

Kan ik een bestelde game terugsturen?

Een game kan alleen teruggestuurd worden als hij niet voldoet aan de omschrijving. Is dit het geval, neem dan contact op met de klantenservice.

Tip: Je kunt de game natuurlijk altijd weer verkopen.

De game die ik zoek wordt niet aangeboden, wat nu?

Het kan voorkomen dat een game tijdelijk niet wordt aangeboden. Je kunt daarom een oproep plaatsen. Je ontvangt dan een e-mail zodra de game wordt aangeboden.

Ik heb een oproep geplaatst maar wil geen mails meer ontvangen

Geen probleem. In iedere mail die je van ons krijgt staat er een afmeldlink waarmee je uitschrijft voor deze service.