Connect je Facebook account om verder te gaan

  • Kopers en verkopers moeten inloggen met Facebook: hierdoor weet de ander met wie ze te maken hebben
  • SecondPlayer plaatst nooit iets op Facebook zonder jouw toestemming
  • Inloggen met Facebook is veilig en snel: jij bepaalt wat je laat zien

Dit zeggen anderen over SecondPlayer

Inloggen

Je moet ingelogd zijn om je mening te geven.
Remco
22 July 2017 om 08:54
Vreemd hoor, heb de game verstuurd maar krijg net een melding dat hij niet is aangekomen. En dat ik dan hier een review van de koper zie met de opmerking Super.............. Bedankt Mitchell 22 July 2017 om 08:13 ??????????????????????????

SecondPlayer: Beste Remco, Mitchell heeft meerdere games gekocht via SecondPlayer. De review is dus niet gekoppeld aan jouw verkoop. De klantenservice neemt contact met je op.
Mitchell
22 July 2017 om 08:13
Super
Nick
20 July 2017 om 20:52
Goed initiatief, goede service, al moeten sommige titels en box arts nog even geüpdatet worden.
Gerrit
20 July 2017 om 20:44
Goeie service mooie prijzen
Olaf
20 July 2017 om 15:00
Prima site, betrouwbaar.
Ron
20 July 2017 om 14:27
goede en snelle levering en vooral betrouwbaar 2x al iets besteld en 2 x binnen 2 dagen
Joël
20 July 2017 om 11:35
Eerste aankoop na 3 dagen binnengekregen in goede staat heel tevreden en nog goedkoop ook
Dimma
20 July 2017 om 01:35
perfect, netjes en snel geleverd gekregen
Owen
19 July 2017 om 21:53
Fijne site voor goedkope spellen
Bram
19 July 2017 om 11:57
betrouwbare site
Paula
19 July 2017 om 05:43
Heel uitgebreide keuze!
Kevin
18 July 2017 om 22:21
Echt een top site, zeker een aanrader!
René
18 July 2017 om 16:27
Werkt uitstekend!
Wouter
16 July 2017 om 09:31
Een site die dubbel servicekosten pakt. Eerst bij de verkoper en dan ook bij de koper.

SecondPlayer: door een klein bedrag te ontvangen per transactie kan SecondPlayer een veilige transactie tussen koper en verkoper garanderen.
Lynn
16 July 2017 om 08:14
Leuke plek om veilig en betrouwbaar games te kopen! Ik ga zeker vaker wat bestellen.
Chris
15 July 2017 om 15:44
Handig, makkelijk en goede prijs
Nico
15 July 2017 om 14:13
Fijne en betrouwbare site voor computerspelletjes. Hoeft niet bang te zijn dat je je geld kwijt bent, wordt netjes teruggestort als produkt niet geleverd wordt!
Madhavi
15 July 2017 om 10:22
.
Enes
15 July 2017 om 07:00
Betrouwbaar
Simon
14 July 2017 om 17:45
Prima!!
Shirley
14 July 2017 om 16:32
Prima,zal hier vaker gebruik van maken!
Jeroen
14 July 2017 om 16:23
Werkt handig,!
Laurens
14 July 2017 om 08:37
Zeer goed
Arjan
14 July 2017 om 06:01
Zou so weer bestellen!
Aom
12 July 2017 om 21:02
Goede website :)
Emanuel
12 July 2017 om 12:54
Handig site
Renee
12 July 2017 om 09:23
Toppi
Ruben
12 July 2017 om 08:49
hetzelfde als de vorige keer
Teuno
11 July 2017 om 20:46
Prima
Jasper
11 July 2017 om 19:26
vlot en betrouwbaar. Ga zo door. Wij zijn heel tevreden
Kelly
11 July 2017 om 16:38
Toppie
Lex
11 July 2017 om 16:08
mijn bestelling was een kapotte defecte Playstation!

SecondPlayer: De klantenservice neemt contact met je op.
Joost
11 July 2017 om 13:47
Super idee en het werkt ook nog.
Silke
11 July 2017 om 11:59
Mijn eerste bestelling werd geannuleerd maar de tweede verliep vlekkeloos.
Maartje
11 July 2017 om 11:16
Prima!
Jeroen
10 July 2017 om 17:41
De eerste bestelling via deze site werdt een paar uur later alweer geannuleerd zonder duidelijke reden. Beetje raar....
Suzanne
10 July 2017 om 15:52
Ik ga zeker vaker bestellen
Youri
10 July 2017 om 09:06
Top geregeld
Milan
10 July 2017 om 04:39
Super
Maurice
9 July 2017 om 09:33
Netjes en goed geregeld, alleen mobile werkt de site bij mij niet krijg elke keer fout pagina 404!

Secondplayer: bedankt voor je feedback. De klantenservice neemt contact met je op om te achterhalen waar het mis gaat .
Marc
8 July 2017 om 14:05
Kan nog wat beter... Bijvoorbeeld live support of via whatsapp ipv een contactformulier. Herzenden van een factuur/bestellingsbevestiging moet mogelijk gemaakt worden.

Goede punten. We zijn bezig de feedback door te voeren in de nieuwe versie van de website.
Raymond
8 July 2017 om 08:33
Prima site!!!
Albert
8 July 2017 om 07:46
Voordat ik mijn eerste game binnen kreeg de tweede alweer besteld. Secondplayer werkt nu al verslavend! Toppers.
Sören
8 July 2017 om 07:20
Nice
Ruben
7 July 2017 om 16:09
Goeie eerste ervaring met SecondPlayer
Sander
7 July 2017 om 12:06
Prachtig
Wes
6 July 2017 om 08:10
Ideaal en veilig!
Kevin
5 July 2017 om 20:11
Ideaal. Goedkoop tweedehands spellen (ver)kopen die ook nog ooit vrij nieuw zijn of juist heel oud.
Jappie
5 July 2017 om 17:48
Voor het eerst wat besteld en alles verliep keurig .
Bram Pieter
5 July 2017 om 17:26
Topsite voor de budgetgamer