Connect je Facebook account om verder te gaan

  • Kopers en verkopers moeten inloggen met Facebook: hierdoor weet de ander met wie ze te maken hebben
  • SecondPlayer plaatst nooit iets op Facebook zonder jouw toestemming
  • Inloggen met Facebook is veilig en snel: jij bepaalt wat je laat zien

Dit zeggen anderen over SecondPlayer

Inloggen

Je moet ingelogd zijn om je mening te geven.
Oussama
26 May 2017 om 03:29
Leuke website via waar je makkelijk een spel kunt bestellen
Lars
25 May 2017 om 19:06
Ik heb precies hetzelfde als Mark hieronder. Maandag twee spellen opgestuurd en nog geen geld ontvangen

SecondPlayer: De klantenservice heeft contact opgenomen
Mark
25 May 2017 om 08:13
Mijn verkochte game maandag al opgestuurd en dit ook aangegeven aan secondplayer. Helaas tot op heden nog steeds geen geld ontvangen..

SecondPlayer: De klantenservice heeft contact opgenomen
Brian
25 May 2017 om 05:45
Niks te klagen
Yuup
24 May 2017 om 11:23
Spelen kopen gaat gemakkelijk. Verder wordt je wel kapot gespamt, dat is wel echt vervelend.
Wouter
24 May 2017 om 07:18
Betrouwbaar, goede service
Jaimy
23 May 2017 om 16:49
Zerr fijne manier om games te kopen/verkopen.
Linda
23 May 2017 om 12:23
Heel goed concept! Prima eerste ervaring!
Rasp
23 May 2017 om 12:20
Super
Renessa
23 May 2017 om 10:14
Heb 2 keer gemaild met klacht dat het Engels was maar krijg geen reactie. 1 keer gebeld dat ik foto moest sturen dus ook gedaan maar ook geen reactie

SecondPlayer: Renessa in inmiddels geholpen.
Herman
23 May 2017 om 09:39
Handige en leuke site om snel games te kopen die in de winkel net wat te duur zijn. Ik ben vanaf heden vaste klant!
Jeroen
22 May 2017 om 18:34
Spel besteld, helaas niet geleverd door verkoper. Regelmatig contact met secondplayer en altijd behulpzaam. Snel en zonder problemen geld teruggestort. Helaas niet kunnen ervaren hoe de levering verloopt.
Rasp
21 May 2017 om 15:30
Perfect
Marko
21 May 2017 om 08:41
Mn verkoop verliep soepeltjes. Dus ik hoef niet anders meer dan via deze site te verkopen of te kopen.
Tosca
20 May 2017 om 19:06
valt erg tegen
Roy
20 May 2017 om 15:36
Handig zo games kopen en verkopen, ook dat je precies kunt zien wat je spel nog waard is. Goede service!!
Marko
20 May 2017 om 10:49
Geweldige site om zeker in de gaten te houden mbt PS4 games in de toekomst.
Daan
19 May 2017 om 23:02
Super service en top dat het zo wordt aangeboden
Wietse
19 May 2017 om 22:08
Reageren snel. Info op site niet altijd up to date. Verder alles keurig
Christian
19 May 2017 om 16:34
Code gekregen die al vergeven was en ik krijg maar geen nieuwe.. Nu vier dagen verder 28 € kwijt voor fifa 17 en geen werkend code lekker dit ..
Stan
19 May 2017 om 05:48
Toppie
René
18 May 2017 om 21:45
Secondplayer is voor mij een zeer goede uitkomst ik denk voor heel veel mensen
René
18 May 2017 om 21:44
Ik vind het heel handig en een zeer goede service
Chris
18 May 2017 om 04:46
geweldig systeem
Dennis
17 May 2017 om 19:34
Zeer goed
Peter
17 May 2017 om 15:47
Leuk initiatief waar ik zeker vaker gebruik van ga maken.
Wesley
17 May 2017 om 10:22
Top site alle games in goede kwaliteit ontvangen.
R van
17 May 2017 om 06:10
goed
Marco
16 May 2017 om 17:02
Goed systeem
Karin
16 May 2017 om 15:49
Toppie
Xiaoxiao
16 May 2017 om 15:40
Prima service!
Bonnie
16 May 2017 om 10:52
Goede service omdat er gecontroleerd word of het spel aan is gekomen bij de koper!
Helen
16 May 2017 om 07:00
Heel blij mee. Hadden hiervoor een keer een spel via marktplaats gekocht en betaald en dat is nooit aangekomen.
Xavier
15 May 2017 om 11:52
Oke
Wilco
15 May 2017 om 06:50
Goede service.
Arjan
14 May 2017 om 12:15
Goeie site
Adrian
13 May 2017 om 10:04
Nice! Aanbod mag uitgebreider
Roeland
12 May 2017 om 18:54
Leuk om voor een redelijke prijs een 2e hands game te kopen.
Martijn
12 May 2017 om 11:44
Top!
Norman
12 May 2017 om 08:25
Ik ben super tevreden over second player. Goede communicatie via de mail, altijd antwoord en advies! Netjes.
Michiel
10 May 2017 om 18:21
Eerste ervaring is een goede!
Bryan
10 May 2017 om 18:21
Cool
Marc
10 May 2017 om 17:20
Doe al langer zaken via jullie en tot nu toe telkens goede ervaringen.
Eva
10 May 2017 om 17:01
Noice
Roy
10 May 2017 om 12:35
Goed concept! Alleen miste de boekjes bij het spel
Nick
10 May 2017 om 12:00
Geniaal!
Mohammad Raafat
10 May 2017 om 08:05
Fantastisch
John Pieter
9 May 2017 om 14:39
Top website, ik snap niet dat ik na 4 jaar gamen er pas ben achter gekomen
Chloë
9 May 2017 om 09:02
Goede site om spellen te kopen
Anton
9 May 2017 om 04:55
Handig veiliger dan de rest.